Rodinné pivo z minipivovaru ,,U CÍSAŘSKÉ CESTY“

V roce 2012 jsme navázali na starou a osvědčenou tradici výroby piva v Čechách a založili jsme minipivovar na výrobu hlavně nefiltrovaných a nepasterizovaných piv. Jsme přesvědčeni, že jedině tímto způsobem si pivo zachová zdraví prospěšné látky. V našem minipivovaru klademe velký důraz na kvalitu. Tradiční nezaměnitelnou plnou chuť a říz dodávají našemu pivu ty nejkvalitnější, výhradně české bio suroviny. Při celém procesu výroby piva se spoléháme na ty nejmodernější technologie a na umění našeho zkušeného sládka. Pivo je vyráběno s poctivostí, láskou a dle tradiční staré receptury, která nám byla předávána z generace na generaci. Nabídka piv je rozmanitá. V minipivovaru se nebojíme experimentovat s příchutěmi i stupňovitostí. Vždy se snažíme naši nabídku přizpůsobit požadavkům našich zákazníků.

V současné době lze z naší produkce minipivovaru ochutnat výhradně piva nefiltrovaná a nepasterizovaná s nezaměnitelnou chutí:

Pivo ležák Císař 10°, 11, 12°


• Spodně kvašené pivo
• Výrazné nepříliš hořké pivo s plnou chutí
• Nefiltrované a nepasterizované

Piva ovocná 10°


• Osobitá výrazná příjemná chuť
• Lahodná plnost

Pivo pšeničné 13°


• Svrchně kvašené pšeničné pivo typu HEFEWEIZEN s originálními kvasinkami německého původu
• osvěžující chuť a ovocně kořeněná vůně po banánech a po hřebíčku